Nieuwsbrief 2017-06

Beste leden,

Graag houden we u met deze nieuwsbrief op de hoogte van de activiteiten binnen de vereniging.

Donderdag 22-06 is het weer zover, zwembad de Zien in Uitgeest heeft ons dit jaar weer uitgenodigd een demonstratie te verzorgen. Zoals elk jaar zal er met elektro gevlogen kunnen worden maar brandstof kan uiteraard statisch geshowd worden.

Voor meer informatie over de zwemvierdaagse verwijzen we je naar de website van het zwembad. Zo rond 18:00 uur kunnen we het zwembad terrein betreden, waarna wij rond 18:30 uur in hun  programma zijn opgenomen om het publiek attent te maken op de vliegshow. Het einde zal zo rond 20:00 uur zijn. 

De locatie van het zwembad is:

Stichting Zwembad De Zien
Zienlaan 8
1911 TR Uitgeest

Er is een parkeerterrein voor de deur. Zoals voorgaande jaren hopen we uiteraard weer op een massale opkomst , graag horen we via de mail wie er mee gaat om dit evenement weer tot een succes te maken.

IN MEMORIAM

Vorige week bereikte ons het droevige bericht ons zeer gewaardeerd oud lid  Ko Vet overleden is. Ko was een modelvlieger en bouwer pur sang die vele jaren een graag geziene gast was op de vereniging. Langs deze weg wensen wij de  familie sterkte  bij het verwerken van dit verlies.

Het Bestuur

Aero club Heemskerk.