Disco vliegen 2012

Na het grote succes van vorig jaar is het idee ontstaan om zondag 4 maart van 13:00 tot 17:00 weer te gaan Discovliegen in de sporthal van Egmond aan Zee. Er zal gevlogen worden met verlichte indoorvliegtuigen en de bekende Disken. De bedoeling is dus om in een donkere zaal te vliegen, uiteraard wordt er ook grotendeels in een verlichte zaal gevlogen. Om de boel een beetje spannend te maken zal er de nodige discoverlichting aanwezig zijn waar onder een laser en hopelijk ook een rookmachine. Voor de muziek is ook gezorgd, wij zouden graag willen weten wie er zin heeft om mee te vliegen op deze dag.

Geef je daarom zo snel mogelijk op voor dit geweldige evenement, deelname is kosteloos en uitsluitend voor leden en genodigden.

Bij voldoende aanmeldingen zal de kantine open zijn voor consumpties. Geef je op via onze contact pagina.