Verslag simulator dag 2012

Om 11.00 uur was het evenemententeam aanwezig om ‘de Drossel’ om te bouwen tot simulator ruimte.

Tafels werden vanuit het bouwlokaal naar de barruimte gesleept, computers werden aangesloten en de beamers werden opgehangen. Met 8 pc’s was de ruimte goed gevuld en dit stond garant voor een mooie middag simmen. Inmiddels had Bart Kaptein ook de bar en de keuken startklaar gemaakt.

Rond 13.00 uur druppelde de eerste mensen binnen en de start van de simulatordag was een feit. Omdat Sleurhutje ook dit jaar weer zijn LAN-netwerk had meegenomen konden de pc’s aangesloten worden op het netwerk. Hierdoor kon je met de vliegsimulator ‘Phoenix’ online vliegen. Je kon dus met meerdere vliegers in één scenery vliegen waardoor je op elkaar kon jagen. Het blijft altijd leuk om iemand op de simulator uit de lucht te vliegen.
Ondertussen werd er ook gretig gebruik gemaakt van de versnaperingen die aan de bar te verkrijgen waren. Bart Kaptein was erg druk met het bakken van de broodjes hamburger, kroketten, frikadellen en patat. Uiteindelijk was het om 17.00 uur tijd om de dag af te sluiten en de boel op te ruimen. We mogen weer terugkijken op een mooie dag en een geslaagd evenement.

Het evenemententeam.

Graag willen wij iedereen via deze weg bedanken die deze dag weer tot een succes hebben gebracht.