Nieuwjaarsreceptie 2012

Ook dit jaar was de nieuwjaarsreceptie een geslaagde bijeenkomst. Om 14:00 waren de eerste leden al binnen om alles klaar te zetten. De openhaard was al aangestoken en de koffie stond al lekker te pruttelen in afwachting van de eerste genodigden. Eén van de leukste momenten van dit soort dagen zijn dat er leden komen die je maar enkele keren per jaar ziet en gezellig een drankje en een hapje komen mee eten.

Dit jaar hadden we voor het eerst saté. Phil, André, Jeroen, Marco en Patricia waren lekker bezig in de keuken om het eten te bereiden. Bart heeft zich ingezet achter de bar om iedereen van een drankje te voorzien, en Rob heeft zich bezig gehouden met de stofzuiger.

De kinderen hebben zich vermaakt in de hal met spelen op de grasmaaier en de kussens van het bankstel dat hier bij de ingang staat. Later op de avond toen het wat rustiger werd, werd het spijkerblok erbij gepakt. De avond werd rond een uur of 23:30 afgesloten met de laatste ronde. Nog even het gebouw opgeruimd en met een aantal mensen nog even gezellig Heemskerk in gegaan om de kroegen te bezoeken.

,Namens het bestuur wil ik iedereen bedanken voor hun komst en de hulp, en dat de komende evenementen ook een groot succes mogen worden.