Nieuwjaarsvlucht 1 januari 2012

Het was weer een goede start van het nieuwe jaar. Er stond wel een harde wind, maar dat kon ons niet echt schelen. De echte vliegers waren natuurlijk aanwezig. Lekker met een warme kop snert of tomatensoep op het veld. De vuurkorf heeft ook zijn best gedaan en het nog overige vuurwerk werd afgestoken. Erg gezellig dus.

Een groot aantal vliegers heeft toch zijn eerste rondje weer gevlogen in de eerste uren van 2012. We begonnen om 12:00 en zijn rond 14:00 gestopt omdat er behoorljik wat regen op komst was. Alles was netjes opgeruimt en daar kwamen de eerste spetters al uit de lucht. Net toen iedereen weg ging kwam er nog een klein zwart autootje aangereden. Wie was dat nou? Het was Robert Vet. Hij was helemaal van Hoevelaken gekomen om ook zijn eerste vlucht te maken voor het nieuwe jaar. Dat viel alleen een beetje in het water, maar respect dat hij de reis gemaakt heeft om toch aanwezig te zijn.

Iedereen die aanwezig was bedankt voor de gezelligheid. We hopen ook dit jaar weer op een mooi vliegseizoen.