03-01-2010 Elektronische communicatie

Een van de voorstellen van het bestuur was de mogelijkheid om officiĆ«le mededelingen te doen via de email. Dit naar aanleiding dat er veel werk en onkosten zit in het versturen van alle noodzakelijke documenten. 

Tevens is email een medium waar we vanuit de vereniging snel de leden kunnen informeren. Zo hebt u de afgelopen maanden een brief ontvangen waarin we hebben verzocht om uw gegevens te controleren. Een groot gedeelte van de leden hebben hier positief op gereageerd, helaas een aantal nog niet. 

Het is van groot belang om dit wel te doen. In het nieuwe jaar zullen we namelijk gaan starten met het e-mailen van de officiĆ«le mededelingen en dergelijke. Als uw email adres bij ons niet bekent is of fout is dan zal het mogelijk kunnen zijn dat u niet de juiste documenten ontvangt. 

Dit kan tot vervelende situaties leiden welke we dus kunnen vermijden. Zorg er dus voor de we de juiste gegevens hebben.