Nieuwsbrief 2018-06

Beste leden,

Aankomende zaterdag (14-04-2018) is de warbirddag op ons vliegveld. Op deze dag staan de vliegtuigen uit de eerste- en tweede wereldoorlog centraal. Er zullen ook een aantal oldtimers op het veld staan. Daarnaast wordt er een workshop gegeven over de praktijk van het vliegen. Er bestaat de mogelijkheid om kritische manoeuvres te vliegen en te leren hoe je deze moet herstellen. Tevens is er aandacht voor de theorie van het vliegen en kunnen voorbeelden in de praktijk worden nagebootst. Dit gebeurt uiteraard met een demo vliegtuig. Het evenement zal om 12:00 uur starten. 

De weersvoorspellingen zien er weer erg goed uit en we verwachten dat het evenement aankomende zaterdag gewoon door gaat. Check voor de zekerheid onze facebookpagina van de Aeroclub Heemskerk. Omdat we het enthousiasme van de leden graag willen stimuleren zijn leden die andere toestellen hebben natuurlijk ook van harte welkom om te komen vliegen.    

Tot zaterdag!

Het evenemententeam