Nieuwjaarsvlucht 2015

Ons eerste evenement nieuwe stijl van het jaar, de nieuwjaarsvlucht op 3 januari ging helaas niet door i.v.m. het weer. Door de harde wind en regen was het niet verantwoord om te gaan vliegen. Via de website was kenbaar gemaakt dat het evenement geannuleerd werd. Toch waren er enkele (die-hards) leden die gewoon gingen vliegen ondanks de annulering… hulde voor deze bikkels!

Omdat het evenement op het veld niet door ging werd de tijd door andere leden benut om dingen op de club op te knappen. Vanwege de inbraak was hier nog heel wat te doen. Diegene de geholpen hebben dank daarvoor!

In de avond (ook nieuw dit jaar) hielden wij de nieuwjaarsreceptie in de Drossel. De opkomst was zeer geslaagd, zelfs enkele leden die al een tijd niet op de club waren geweest lieten deze avond hun gezicht zien. Voor ons is dat toch een teken dat de receptie in de avond gewaardeerd wordt.

Samengevat was de gehele dag een groot succes en zeker voor herhaling vatbaar, dank jullie wel.

Met vriendelijke groet,

De evenementencommissie.