Afsluiting vliegseizoen 2012

De weersvoorspelling was niet al te best voor deze dag bleek uit de afgelopen dagen voorafgaand aan het evenement, maar ook deze keer bleek Piet Paulusma er helemaal naast te zitten. Na een dreigende ochtend klaarde het tegen de middag helemaal op en het was prima vliegweer. De wind stond over de lengte van het veld met een kracht van 4 beaufort, mooi vliegweer dus!

De eerste vliegers gingen al snel de lucht in en inmiddels werd de keuken en de soep, die Jasper had geregeld, ook weer in gereedheid gebracht. Iedereen kon zich even warmen aan een heerlijke bak tomaten- of erwtensoep, heeeeerlijk!

André Baars had het veld voor deze dag weer prima heeft geprepareerd, ook was hij al eerder bezig geweest met de prikstok om het overtollige water op het veld door te laten stromen naar de drainage, en met succes, de pits was weer helemaal droog!

Ondertussen werd er flink doorgevlogen en iedereen vermaakte zich prima, zo stond de ene te eten, de andere te vliegen en weer anderen stonden te praten, kortom een heerlijke dag op het veld. Na een middag op het veld te hebben vertoefd ging het feest in de avond verder in de Drossel. De opkomst voor het feest was prima en we hadden een gezellig clubje zo bij elkaar.

In de Drossel werd lekker gesocialized onder het genot van een hapje en een drankje. Het feest ging door tot in de vroege uurtjes.

Al met al was het weer een zeer geslaagde dag met dank aan de weergoden.

Bij deze wil ik ook Jeroen Teeling bedanken voor het onder zijn hoede nemen van de bar en de catering voor deze avond!

Oproep: heeft iemand nog foto’s of filmpjes gemaakt van deze dag? Zou u deze dan willen doorsturen naar club of nog mooier, op een cd’tje willen zetten?

Onze dank is groot.

 Phil Smit

Evenementencommissie

 P.S. Voor diegene die het niet nog niet wisten… in de wintermaanden word er ook gewoon doorgevlogen hoor.