Nieuwsbrief 2019-02

Beste leden,

Graag brengen wij je d.m.v. deze nieuwsbrief op de hoogte van de activiteiten binnen de vereniging.

Zaterdag a.s. heeft de ACH in de evenementen kalender de volgende activiteiten gepland, 

Onderhoud Clubhuis (inclusief soepje)

Zaterdag 9 maart, ‘s middags van 12:00 t/m 16:00 uur

Gezien de weersverwachting vindt deze onderhoudsdag niet plaats. 

Achtergrond: Op het onderhoudsschema staan veel buitenactiviteiten gepland zoals o.a. het schilderen van de deuren en het repareren van de afvoerpijpen. Daarnaast moet er rondom het gebouw het een en ander opgeruimd en schoongemaakt worden. Uiteraard zijn er ook binnen werkzaamheden te verrichten maar graag willen we dit op één dag combineren.

Overigens is er qua onderhoud de afgelopen weken het nodige gebeurd. Zo is het complete dak vernieuwd waardoor er gelukkig geen lekkage meer is.  Tevens is de openhaard door een aantal leden verwijderd waardoor (naast minder rook) er een riante zithoek is ontstaan. 

Uiteraard word je tijdig geïnformeerd over de nieuwe datum.

Het bestuur en evenementen commissie

Aeroclub Heemskerk