Simulatordag:

Zoals elk jaar wordt ook dit keer weer een simulatordag georganiseerd.

Deze keer zal het zijn op zaterdag 6 februari, de deuren van de Drossel zullen vanaf 13:00 geopend zijn.

Tijdens deze dag zullen er verse frites en heerlijke hotdogs verkocht worden aan de bar, aan de inwendige mens is dus ook gedacht. Wij beschikken nu over een paar computers, wij zijn daarom nog op zoek naar meerdere computers, laptops en/of beamers. 

Mits u uw eigen computer (met simulator) beschikbaar wilt stellen voor deze dag dan horen wij dat graag. U kunt mailen naar evenementen@aeroclubheemskerk.nl of bellen met Joop Mars (voorzitter evenementencommissie), graag bellen tussen 19.00 – 23.00 uur.

Wij zien u hopelijk zaterdag 6 februari verschijnen.

Met vriendelijke groet,

Het evenemententeam Aero Club Heemskerk