Nieuwsbrief 2015-03

Notulen algemene vergadering 2013-2014

In de bijlage vind u de notulen van de afgelopen algemene vergadering. Uiteraard zal u voor de komende algemene vergadering die in oktober of november wordt gehouden de definitieve versie toegestuurd krijgen.

Ledenstop

In de algemene vergadering van 2013-2014 is er een vraag geweest vanuit de leden hoe we om kunnen gaan met de grote toestroom van nieuwe leden, er waren zorgen geuit door de leden dat de belasting op het veld te hoog zou worden en dat men onvoldoende ruimte zou krijgen om te kunnen vliegen.

In de afgelopen bestuursvergaderingen hebben we het volgende besloten;

De leden worden geïnformeerd en de op de website gaat melding gemaakt worden van de in te voeren ledenstop. Nieuwe leden worden op volgorde van aanmelding op een lijst gezet na betaling van €10 inschrijfgeld. Toelating zal geschieden in dezelfde volgorde en het inschrijfgeld zal worden verrekend met de contributie. De toekomstige leden op de wachtlijst hebben geen rechten maar zijn wel welkom op clubavonden. 

Afhankelijk van de drukte op het veld zal het bestuur besluiten tot het toelaten van toekomstige leden die op de wachtlijst staan. 

Veld:

Enkele weken geleden hebben we de duiker opgehoogd met zand, het zand op de duiker was wat ingeklonken.

Binnenkort gaan we ook beginnen met het plaatsen van het toegangshek dat we enige tijd geleden op club hebben klaar gemaakt en staat nu ook ten toon in het bouwlokaal.

Enkele leden hebben gereageerd op een oproep van ons voor het maken van een sticker voor het bord bij de toegang van het veld, waarvoor dank. Uiteindelijk hebben we toch gekozen om niet met losse stickers aan de gang te gaan maar één hele grote geprinte sticker. Uiteraard houden we u op de hoogte van de vorderingen en de datum van plaatsing van deze.

Simulatordag:

Simulatie dag  zondag 1 februari 2015

Ons tweede evenement van het jaar, de simulator dag  op Zondag 1 februari.

Om 10.00 was het team in de Drossel om alle computers en netwerken voor elkaar te krijgen en te verbinden met elkaar.

Het ging zo gesmeerd dat we zelfs 1 uur eerder klaar waren dan verwacht. 

En dan om 13.00 uur kwamen de eerste mensen, die graag even op de sim wilden proberen zowel met vliegtuigen of met de helikopter, en het werd steeds drukker.

Er werd ook flink gelachen om sommige acties van de piloten.

Op het drukst van de dag waren er 39 personen aanwezig.

Ik wil iedereen bedanken langs deze weg die deze dag weer onvergetelijk wisten te maken.

Heren van het team en ook Jeroen (sleurhutje) en Maikel voor het beschikbaar stellen van de beamer, nogmaals bedankt.                                   

Tevens willen we jullie er aan herinneren dat ons volgende evenement, op de datum van 28-03-2015 is, opening vliegseizoen. En in de avond natuurlijk de feestavond.

Met vriendelijke groet,

De evenementencommissie.

Kledingactie:

In verband met tegenvallende bestellingen en de drukte binnen het nieuwe bestuur voor het oppakken van alle werkzaamheden hebben we besloten om de kleding actie even op een laag pitje te zetten, we gaan dit later in het jaar weer oppakken.

Opening vliegseizoen:

Op de datum van 28 maart hebben we weer opening vliegseizoen.

Het begint om 12.00 dus u bent van harte welkom.

Ook zijn er weer soep, koffie en andere versnaperingen op het veld aanwezig.

En ´s avonds is er een optreden van Jimmy de haas met een spectaculaire show, komt allen. De avond begint om 20.30 uur in de Drossel en ook daar bent u van harte welkom.

Houd de website in de gaten voor het laatste nieuws en eventuele wijzigingen.

De evenementen commissie 

Met vriendelijke groet,

Kris Schreiner

1e Secretaris

Aero Club Heemskerk