FunFly 2011 verslag

Het was weer een geslaagd evenement bij Aero Club Heemskerk, diverse modellen deden mee aan de jaarlijkse FunFly.

Het aantal deelnemers stond dit jaar op 16, op het veld was onze nieuwe party tent opgebouwd met alle voorzieningen erin voor de catering die dit jaar weer aardig werd beheerd door onze Conny. De onderdelen waren 1. ei droppen, 2. Jeu de boules met vliegdek landing, 3. Paaltjes rammen.

Enkele vliegtuigen hadden wat schade opgelopen, het weer was zeer aangenaam, er stond een windkracht 2 met veel zon en heel af en toe een wolkje die kwam overdrijven. Onze DJ Fresh was aanwezig met zijn geluidsinstallatie, dit gaf een goede aanvulling op het evenement.

Later op de avond was er in ons club gebouw de Drossel een barbecue georganiseerd. In totaal waren er hiervoor 32 inschrijvingen. Onze kok Richard en zijn vrouw Judith hebben ervoor gezorgd dat iedereen keurig te eten kregen. Voor de bar was er een pot gemaakt zodat niemand drinken hoefde te bestellen! Lege glazen werden gelijk weer gevuld door onze barkeeper Jeroen met ondersteuning van Casey en Jordy.