Nieuwjaarsvlucht 2011

De eerste vluchten zijn weer gemaakt. Zaterdagmiddag om 12:00 waren er behoorlijk wat leden aanwezig op het veld. Natuurlijk was er warme soep aanwezig. Deze was verzorgd door het evenementen team.

André Postma had zelf nog koffie en cake mee genomen. De temperatuur was goed. Toch werd er een houtvuur aan gestoken. Konden de piloten hun handen even warmentussen de vluchten.

Jammer dat de EDF kist van Robert Vet de grond in ging. Even de verkeerde windrichting gekozen om te starten. Kon dus gelijk op de brandstapel. Frank Reijn heeft nog een paar rondjes gevlogen met zijn Nemo FPV toestel. Blijft leuk om de beelden vanuit de lucht te bekijken.

Pieter Bas liet nog even zien wat voor power zijn Align 600 helicopter op dit moment kan leveren. Hij heeft zijn heli omgebouwd naar Flybarless (FBL). Dit vliegt zeer stabiel. Om 16:00 hebben we de spullen een beetje opgeruimt. Volgens de berichten was iedereen moe, maar voldaan.