ACH Indoor bouwwedstrijd

Beste leden,

Het Evenementen Team heeft een indoor bouwwedstrijd georganiseerd voor alle ACH leden. In deze brief vindt u alle informatie die nodig is voor de wedstrijd. Wij hopen dan ook op een grote opkomst en inschrijving.

Doel van de wedstrijd
We willen alle ACH leden laten proeven aan het indoor vliegen. Natuurlijk zijn er al een hoop leden die zich hier mee bezighouden, maar die krijgen nu een nieuwe uitdaging. Het is de bedoeling dat alle deelnemers aan deze wedstrijd een leuk en origineel vliegtuig maken.
Het is niet de bedoeling een bestaand ontwerp te gebruiken, maar juist om er een gekke draai aan te geven. Bedenk dus iets speciaals en gebruik je fantasie.

Twee soorten onderdelen
Omdat niet iedereen in het bezit is van indoor materialen zoals lichte servo’s, ontvangers, motoren en lipo batterijen hebben we het volgende bedacht. Er mag een keuze gemaakt worden tussen elektrisch aangedreven en vrije vlucht toestellen. Zo is deze wedstrijd voor iedereen toegankelijk.

Wat zijn de regels
Er zijn een paar regels waar iedereen zich aan moet houden. Dit in verband met de veiligheid van de deelnemers en toeschouwers

  • Maximaal 2 cel lipo (7,4 volt)
  • Maximaal gewicht 350 gram
  • Geen bestaand model 

Verder laten we jullie helemaal vrij.

Bouwen
Na je inschrijving kan gelijk gestart worden met bouwen. Dit kan thuis of tijdens de club dagen (dinsdag en donderdagavond).
Zorg in ieder geval dat je voor 7 maart klaar bent.

Datum en locatie bouwwedstrijd
zondag 7 maart 2010 zal de wedstrijd gehouden worden in Sporthal Egmond aan Zee.
Hier kunnen allen deelnemers hun zelfgemaakte toestel testen.

Datum:                 zondag 7 maart
Tijd:                      13:00 – 17:00
Locatie:                Sporthal Egmond aan Zee
Adres:                  Watertorenweg 36
                           1931 BA Egmond aan Zee

Inschrijving
Om deel te nemen aan deze wedstrijd vragen wij alle leden zich in te schrijven. Dit kan direct via evenementen@aeroclubheemskerk.nl en moet voor
14 februari bij ons binnen zijn.

Schrijf je nu gelijk in en begin gelijk met bouwen.

Succes namens het evenementen team,

Phil, André, Vincent, Marco en Jasper