Club Logo

In juni 2012 hebben we het originele logo van club opnieuw uitgewerkt naar een digitale versie. Dit logo was al meer dan 20 jaar geleden ook al een keer uitgewerkt naar een versie die niet gelijk was met de originele logo zoals bedoeld was aan het ontstaan van de vereniging.

Dit logo is op dit moment al te gebruiken voor afbeeldingen tot zo’n 50 cm doorsnede, we hopen volgend jaar het logo op een hogere resolutie klaar te hebben zodat deze ook uitvergroot kan worden, en deze op een spandoek kan passen. Op dit moment was het originele logo alleen te zien in ons club gebouw aan de muur in de bar ruimte, nu hebben we deze ook al gebruikt voor onze nieuwe club kleding en gaan deze ook steeds meer voor andere doeleinden gebruiken.

Dit logo zal over enige tijd ook beschikbaar zijn om te downloaden, als u deze nu al wilt hebben kunt u deze opvragen door een email te sturen naar de vereniging via onze contact pagina op deze website. Hij is op dit moment beschikbaar in een Autocad file en in PDF. De JPG versie kunt u downloaden door op de afbeelding te staan en op de rechter muis knop te drukken en “opslaan als” te kiezen.