Zoals ieder jaar hebben we ook dit jaar de Simulator dag bij Aero Club Heemskerk, op deze dag word de bar ruimte omgebouwd tot game room waar iedereen kan oefenen met verschillende vliegsimulatoren en verschillende zenders in iedere denkbare configuratie. De software die tegenwoordig te koop is, is zo geavanceerd en realistisch dat je in de maanden dat het weer te slecht is buiten je heel goed kan oefenen op de computer.

U kunt de zender of de communicatie kabel voor uw zender voor op de computer kopen bij de modelbouw winkel, de dichtstbijzijnde winkel voor een mooie prijs en goed advies is

Lynx Modelbouw in Velserbroek

Op deze dag is iedereen welkom om alles uit te proberen en informatie te krijgen, bent u geen lid ? Kom dan ook binnen en laat u verrassen.

Tijdens deze dag is ook onze keuken open voor hamburgers en andere snacks.